פלטה מרכזית המוגשת לפני מנת ביניים במרכז השולחן (בתוספת תשלום)

טריו פטריות
פטריות פורטבלו, שומפיניון ויער מוקפצים ביין שארדונהוסצ'ואן, מוגשים על מצע עלי אורגולה פריכים ואגוזי לוז קצוצים.

גריל לבנוני
קבבוני טלה וצנובר מוגשים על מצע לאפה קלויה, ברוטב טחינה ירוקה, תלתלי בצל בסומק ועלי פטרוזיליה רעננים.

אצבעות מרלוזה
קוקטייל אצבעות מרלוזה בציפוי פריך, מוגשים לצד רוטב צ'ארמלה אותנטי ולימון טרי.

סלט רוסטביף
נתחי סינטה מעושנים, מוגשים על מצע עלי בייבי עטופים ברוטב דיג'ון ושקדים קלויים.

פלטת דגי-ים
דגי ים טריים בציפוי דקיק של קמח ותבלינים, מוגשים לצד רוטב פלפלים קלויים פיקנטי ולימון טרי.